Ένα τελευταίο… βήμα απέμεινε στην Παναχαϊκή για να πανηγυρίσει την πολυπόθητη, εδώ και χρόνια, άνοδο στην Fooball League. Η ιστορική ομάδα της Πάτρας θέλει έστω τον έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου με τον Πλατανιά στην Αγυιά, την Κυριακή (8/5), ώστε να «στεφθεί» πρωταθλήτρια στο Νότιο όμιλο της τρίτης εθνικής. Ο πρόεδρος των Αχαιών, Αλέξης Κούγιας, έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο για να βρεθεί στο γήπεδο λέγοντας ότι τα έσοδα από τις εισπράξεις αυτού του αγώνα, θα πάνε στους παίκτες.

Έτσι πέρα από το γεγονός ότι η αναμέτρηση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε φιέστα, ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να «ανταμείψει» τους ποδοσφαιριστές για τη φετινή χρονιά. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων για την φετινή χρονιά, αφού αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Αγυιάς 7.000-10.000, που σημαίνει ότι ίσως το ποσό που θα «μοιραστούν» οι ποδοσφαιριστές μπορεί να φτάσει τις 70.000 ευρώ.

Την προαναγγελία για αυτό το γεγονός έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, στο περιθώριο του παιχνιδιού των παλαιμάχων της Αχαΐας:

«Οι εισπράξεις από το τελευταίο ματς με τον Πλατανιά, που υπολογίζονται περίπου 70.000 ευρώ, θα διατεθούν όλες στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook