Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 στις 18:30 το απόγευμα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ιλίου στην Αθήνα, η ανήλικη Χούντα (όνομα) Γουαζάν (επίθετο).

Η Χούντα είναι 5 ετών, έχει μακριά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,10 cm και ζυγίζει 17 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φόρεμα και λευκά πέδιλα.

Όπως αναφέρει το "Χαμόγελο του Παιδιού" σε ανακοίνωσή του, "είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας και τη δημοσιότητα που έχει δοθεί, η ανήλικη δεν έχει ακόμη βρεθεί και συνεχίζεται η προσπάθεια αναζήτησής της σε όλη την Ευρώπη.

Παρακαλούμε θερμά όλα τα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν την προβολή της φωτογραφίας του παιδιού και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια ανεύρεσης της μικρής Χούντα για να βοηθήσουμε όλοι μαζί να επιστρέψει η μικρή μας φίλη σε ασφαλές περιβάλλον.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας."