Στα όρια της κατάρρευσης η Catherine Zeta-Jones, αποκαλύπτει φίλη της

Άγνωστες στιγμές από την προσωπική ζωή της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Anna Walker, στενή φίλη της ηθοποιού.

Όπως υποστηρίζει η Walker στην Daily Mail, η απόφαση του Michael θα καταρρακώσει την Catherine. Μάλιστα αυτό που εντείνει την ανησυχία για την καλή της φίλη είναι το γεγονός ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και μετά την περιπέτεια στον γάμο της μπορεί να πέσει για τα καλά στην κατάθλιψη.

«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ σκληρές για εκείνη και ανησυχώ πολύ γι' αυτήν. Είναι πολύ τραυματική στιγμή και μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά η ψυχική της υγεία. Είμαι βέβαιη πως δεν είναι εύκολο για την Catherine να χειριστεί το στρες από την ασθένεια του Michael. Μόλις ολοκλήρωσε άλλον έναν κύκλο θεραπειών για τη διπολική διαταραχή κι αν μπορέσει να το κρατήσει υπό έλεγχο με τόσο άγχος, θα είναι θαύμα», δήλωσε η φίλη της ηθοποιού.

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εκείνη το διαζύγιο επειδή θεωρούσε ότι ο γάμος της θα διαρκούσε για πάντα. Η Catherine είναι συντηρητική και ποτέ δεν ήθελε να βιώσει ένα διαζύγιο. Οι γονείς της είναι παντρεμένοι 50 χρόνια και τους έχει ως πρότυπο. Ήθελε ένα γάμο σαν το δικό τους», εξήγησε.

«Δεν πιστεύω ότι τα προβλήματα είναι μακροχρόνια. Είχαν έναν πολύ καλό γάμο. Όταν τους είδα στις διακοπές που κάναμε το 2011 έδειχναν πολύ καλά παρόλο που είχε περάσει ο Douglas την περιπέτεια με την υγεία του. Έχω περάσει πολύ καιρό μαζί τους. Ήταν πολύ καλά μαζί και θέλω έτσι να παραμείνουν. Από την αρχή ήταν πολύ ερωτευμένοι, λάτρευαν ο ένας τον άλλον. Ήταν τρυφεροί και γελούσαν. Πάντα. Είχα δει και τους προηγούμενους συντρόφους της Catherine αλλά όταν αντίκρισα τον Michael είπα "αυτός είναι ο ένας". Ταίριαζαν απόλυτα», συμπλήρωσε η τηλεπαρουσιάστρια.


newsbeast.gr