Σε φυλάκιση ενός χρόνου με τριετή αναστολή τιμωρήθηκε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος το μεσημέρι της Δευτέρας από το Τριμελές αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για βίαιη συμπεριφορά στο ανήλικο κορίτσι του.

Ο Βούλγαρος μαζί με την σύζυγό του (δικηγόρο) και τα δύο μικρά κοριτσάκια τους επισκέφθηκαν την Σαμοθράκη για διακοπές και ενώ ήταν να μείνουν τέσσερις ημέρες παρέτειναν τις διακοπές τους για ακόμη τέσσερις.

Το πρωί της Κυριακής με το αυτοκίνητό τους πήγαιναν στην Καμαριώτισσα και το μεγαλύτερο κοριτσάκι άρχισε να κλαίει.

Ο πατέρας εκνευρίσθηκε και αφού προσπάθησε να το ηρεμήσει δεν τα κατάφερε και το σφαλιάρισε, στο λιμάνι του νησιού. Το κοριτσάκι συνέχισε να κλαίει και ο πατέρας το έπιασε από τα πόδια και με το κεφάλι προς τα κάτω, το οδήγησε δίπλα στην θάλασσα !!!

Το περιστατικό το είδαν οι άνδρες του λιμεναρχείου Σαμοθράκης και τον συνέλαβαν ακριβώς στο σημείο που «έσκαγε» το κύμα και τον απήγγειλαν τις σχετικές κατηγορίες.

Στο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ο πατέρας δήλωσε μετανοιωμένος από την συμπεριφορά του την οποία απέδωσε σε νεύρα της στιγμής, ενώ δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να ρίξει το παιδί του στην θάλασσα, αλλά απλώς να το φοβίσει για να σταματήσει το κλάμα.

Ο Εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την παρουσία της μάνας και η οποία με τα δύο κοριτσάκια βρισκόταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, για να καταθέσει για το περιστατικό.

Τελικά το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή του ενός έτους στον Βούλγαρο και όλοι μαζί η οικογένεια αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο με τις διακοπές τους να λαμβάνουν αυτήν την άσχημη τροπή.

Seleo.gr News

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook