Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 5χρονης Χούντα Γουαζάν από το Ίλιον.

Η 5χρονη, προσφυγόπουλο από τη Συρία, αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο έρχεται ένα εφιαλτικό σενάριο στο οποίο ενδέχεται να εμπλέκεται διεθνές κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στην Espresso, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και αποκαλύπτει πως η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο όταν συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος ένας άνδρας επειδή αποπειράθηκε να βγάλει παράνομα από την Ελλάδα την 5χρονη Χούντα.

Στις έρευνες που ακολούθησαν αποδείχθηκε πως ο δράστης δεν ήταν συγγενής της, όπως έλεγε, αλλά ένας «ενδιάμεσος» που προσπάθησε να στείλει τη μικρή πίσω στους γονείς της, οι οποίοι διαμένουν στη Σουηδία.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό τους, η μικρή Χούντα νοσηλεύτηκε δύο μήνες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που κατάφερε να εντοπίσει τους γονείς της και να έρθει σε επαφή μαζί τους.

«Ο πατέρας της μικρής ήρθε στην Ελλάδα και θέλησε να πάρει την κόρη του. Για να γίνει αυτό υποβλήθηκε ακόμη και σε εξετάσεις DNA….

Στις 30 Αυγούστου όμως κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου κατάφερε να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστεί… ΄Ισως και να τα κατάφερε και με τη βοήθεια τρίτων που τον περίμεναν έξω από το κτίριο» ανέφερε στην εφημερίδα ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε τους φόβους του τόσο για τη ζωή της μικρής, όσο και για τη ζωή του πατέρα της, αφού δεν αποκλείεται οι δυο τους να έχουν πέσει θύματα αδίστακτου κυκλώματος εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου, έχει γεννηθεί στις 22/6/2008, ενώ έχει καστανά μαλλιά και καφέ μάτια, ύψος 110 εκ. και βάρος 17 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα και άσπρα πέδιλα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook