Ερωτικά σκάνδαλα που απασχόλησαν το Hollywood με διάσημους πρωταγωνιστές! Ας τα θυμηθούμε…

Kristen Stewart-Robert Pattinson

Η Kristen Stewart πλήγωσε την καρδιά του αγαπημένου της Robert Pattinson, όταν τον απάτησε με τον (παντρεμένο) σκηνοθέτη Ruper Sanders τον προηγούμενο Ιούλιο.

\"\"

Ethan Hawke-Uma Thurman
H Uma Thurman χώρισε τον Ethan Hawke, όταν έμαθε ότι είχε δεσμό με την νταντά των παιδιών τους, Ryan Shawhuges. Εκείνος, πάντως, είχε δηλώσει ότι o δεσμός τους ξεκίνησε μετά το χωρισμό του με την σταρ του Kill Bill. Τελικά ο Hawke  παντρεύτηκε την νταντά και απέκτησε και δύο παιδιά μαζί της.

\"\"

Jude Law-Sienna Miller
Έξαλλη είχε γίνει η Sienna Miller, όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος της, Jude Law, την απατούσε με την νταντά Daisy Wright το 2005. Ο γοητευτικός ηθοποιός επανήλθε μετανιωμένος ζητώντας δημόσια συγνώμη.

\"\"

Halle Berry-Eric Benet

H πανέμορφη Halle Berry, εγκατέλειψε τον άντρα της Eric Benet το 2003 μετά από δύο χρόνια γάμου, όταν έμαθε ότι την κεράτωσε. Οι φήμες λένε, ότι ο Benet έκανε θεραπεία για να αντιμετωπίσει τη σεξομανία του.

\"Halle

Eva Longoria-Tony Parker

Από απελπισμένη νοικοκυρά (Desperate Housewife), η Eva Longoria έγινε συνθλιμμένη και αποσβολωμένη, όταν έμαθε ότι ο σύζυγος της, Tony Parker, τής ήταν άπιστος πράγμα που δεν πέρναγε καθόλου από το μυαλό της! Μετά από αυτό, ακολούθησαν γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες κατάθεσης διαζυγίου.

\"Eva

Arnold Schwarzenegger-Maria Shriver

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από ένα χρόνο, όταν μαθεύτηκε ότι ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, όχι μόνο είχε κερατώσει τη δημοσιογράφο Maria Shriver, με την οποία ήταν είκοσι πέντε χρόνια μαζί, αλλά ότι είχε και παιδί από την εξωσυζυγική του σχέση με την οικιακή τους βοηθό, Mildred ‘Patty’ Baena. Αυτό του στοίχισε ένα διαζύγιο-αστραπή και τη θέση του.

\"Arnold

Ashton Kutcher-Demi Moore

Μια μέρα αφού τα media έβγαλαν την καυτή είδηση ότι ο Ashton Kutcher απατάει τη σύζυγο του, Demi Moore, νέες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας με τον star του τηλεοπτικού Two and A Half Men σε ρομαντική έξοδο με τη γυναίκα που φημολογείτο ότι ήταν η ερωμένη του, 23χρονη Sara Leal.

\"Demi

Khloe Kardashian-Lamar Odom

Οι κακές γλώσσες του Hollywood λένε ότι δεν είχε μια αλλά δύο ερωμένες ο star του NBA. Η Khloe κάνει, προς το παρόν, τα στραβά μάτια.

\"Khloe

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook