Είναι να γελάει ο κόσμος. Νομίζει προφανώς πως οι φίλαθλοι δεν έχουν μνήμη, είναι άβουλα όντα. Μπήκαμε σε αγωνιστική περίοδο… προεκλογική και εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Πρώτη σειρά στα επίσημα, για να τον δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, να ξεχάσει και το φιάσκο με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθιού.

Ο κόσμος καιγόταν χθες βράδυ με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και εκείνος επέλεξε να πάει στο Γεντί Κουλέ, όχι φυσικά για να δει τον αγώνα, αλλά για τον δουν.

Εντάξει, θα μου πείτε ήταν κι άλλοι πολιτικοί εκεί, ο Σταύρος είχε μόνο σκοπιμότητα; Ναι, γιατί είναι γνωστό πως ο Δεικτάκης (π.χ.) είναι ένθερμος Ομιλίτης, χρόνια κοντά στην ομάδα, ενώ ακόμα και την περίοδο που δεν ήταν στα πολιτικά πράγματα πλήρωνε εισιτήριο για να βλέπει την ομάδα. Σε αντίθεση φυσικά με τον Αρναουτάκη ο οποίος την περίοδο που ο ΟΦΗ έδινε πολιτικές μάχες για να μείνει στην κατηγορία σφύριζε…κλέφτηκα.

Υπάρχει και το άλλο βέβαια, μπορεί ο Αρναουτάκης χθες να πήγε στο γήπεδο για να δει τον Πλατανιά, θα το θεωρήσω πιθανότερο, καθώς είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει στα Δυτικά.

Υ.Γ. Ευτυχώς οι θέσεις στο Γεντί Κουλέ είναι περιορισμένες και για τους επίσημους και γλυτώσαμε τουλάχιστον την κουστωδία του.

Άλεξ. Μαν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook