Μια απίστευτη περιπέτεια στην άγρια φύση έζησε ένας άτυχος άντρας στη Δυτική Αυστραλία. Ο γνωστός σαν Ryan, καθώς τα στοιχεία του δεν δημοσιοποιήθηκαν, βρέθηκε αποκλεισμένος σε ένα απομονωμένο νησί. Το πιο «ενδιαφέρον» όμως είναι αυτό που του «έφραζε» το δρόμο και δεν ήταν άλλο από ένα μεγάλο κροκόδειλο, μήκους 6 μέτρων!

Ο Ryan εξερευνούσε τη βόρεια ακτή της Δυτικής Αυστραλίας, κοντά στο Kalumburu. Ο άντρας που κατάγονταν από τη Νέα Ζηλανδία απολάμβανε μια βόλτα με το καγιάκ του. Έτσι βρέθηκε σε ένα απομονωμένο νησί, περίπου 4 χιλιόμετρα ανοιχτά των βόρειων ακτών της Δυτικής Αυστραλίας. Ωστόσο, «φύλακας» του νησιού στέκονταν ο κροκόδειλος του αλμυρού νερού, που ζει στην περιοχή για χρόνια.

Χωρίς πολλές προμήθειες, ήταν αναγκασμένος να προσπαθήσει να φύγει, κωπηλατώντας την απόσταση μέχρι τη στεριά. Ωστόσο αυτό στάθηκε αδύνατο, μιας και ο κροκόδειλος καιροφυλακτούσε. Κάθε φορά που ο Ryan θα επιχειρούσε να φύγει, ο κροκόδειλος θα έκανε αισθητή την παρουσία του, αφήνοντας τον άτυχο άντρα στο απομονωμένο νησί για δύο εβδομάδες!

Στο τέλος, η τύχη χαμογέλασε στον άντρα. Το Σάββατο, ένας κάτοικος του Kalumburu, ο Don McLeod, αφού είδε ένα φως στο νησί, κατάφερε να φτάσει στο νησί.

«Ο Ryan εμφανίστηκε μοιάζοντας σαν τρελός. Περπάτησε στην παραλία, δεν είχε ούτε καπέλο, ούτε φορούσε μπλούζα. Ήταν ανακουφισμένος, σοκαρισμένος και ευγνώμων που κάποιος είχε έρθει καθώς θα ξέμενε από προμήθειες πολύ σύντομα», διηγήθηκε ο Don McLeod για να συμπληρώσει με νόημα: «Είναι ένας πολύ, πολύ τυχερός άντρας».

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Ryan έμεινε στο νησί με 160 λίτρα νερό, και κάποια τρόφιμα.

Περιγράφοντας τί συνέβη, ο Don McLeod σημείωσε: «Είπε πως κάθε φορά που έμπαινε στο μικρό του καγιάκ, το οποίο ήταν μόλις 2,5 μέτρα, ο κροκόδειλος -που ζει εκεί πολλά χρόνια και είναι \”τερατώδης\”- τον κυνήγησε. Ήταν απελπισμένος για νερό όταν τον βρήκα».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook