Στην ανάκληση του διορισμού ακόμα δύο υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπηρετούν στη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης ύστερα από σχετικό έλεγχο που έχει διατάξει για το σύνολο των εργαζομένων του δήμου.

Οι δύο νέες περιπτώσεις αφορούν έναν δημοτικό αστυνομικό, ο οποίος διορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 και φέρεται κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού του 2009 να έχει προσκομίσει πλαστογραφημένο τίτλο σπουδών αγγλικής γλώσσας. Επίσης, δημοτικός αστυνομικός του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διορίστηκε το 2005, φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου. Και για τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ θα γίνει καταλογισμός των αχρεωστήτως καταβληθέντων μισθών.

Η πρώτη ανάκληση διορισμού υπενθυμίζεται πως έγινε στις 29 Αυγούστου 2013 και αφορούσε επίσης περίπτωση δημοτικού αστυνομικού, ο οποίος είχε καταθέσει πλαστό πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, ενώ ουδέποτε ήταν καν εγγεγραμμένος στα μητρώα του αντίστοιχου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, οι έλεγχοι με από εντολή του κ. Καμίνη έχουν επεκταθεί σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή: Χορός «μαϊμού» πτυχίων στη Δημοτική Αστυνομία -Εντοπίστηκαν και άλλοι υπάλληλοι με πλαστά πιστοποιητικά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/120426#ixzz2dpUMUoFe

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook