Η Ολυμπία Μαρκουλάκη είναι η υπερτυχερή που κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σαντορίνη, στα πλαίσια του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Flashnews.gr,  σε συνεργασία με το Round Travel και την ANEK LINES.

Ως επιλαχών κληρώθηκε ο Μιχάλης Τουρνάς

Για να θυμηθούμε όμως τί περιλαμβάνει το πακέτο για το τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη:

Το πακέτο λοιπόν περιλαμβάνει :

• 3ήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης
• Καθημερινά πρωινό
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ΑΝΕΚ LINES για 2 άτομα + Ι ΙΧ σε 2κλινη εσωτερική καμπίνα, στη γραμμή του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ προς και από Σαντορίνη, από το λιμάνι του Ηρακλείου ή το λιμάνι του Πειραιά. (Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν από τα κεντρικά πρακτορεία της ΑΝΕΚ, δεν μπορούν να διατεθούν σε τρίτους ή να πωληθούν).

Τα δύο άτομα μπορούν να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη με την ΑΝΕK Lines και να διαμείνουν στο ξενοδοχείο που θα καθορίσει το ταξιδιωτικό γραφείο Round Travel εντός των ημερομηνιών 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2013 και από αρχές Απριλίου 2014 έως 30 Ιουνίου 2014 και συγκεκριμένα στις ημερομηνίες κατά τις οποίες λειτουργεί το ξενοδοχείο και είναι διαθέσιμα τα δρομολόγια του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ (η γραμμή που εκτελεί το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ, δεν έχει καθημερινή προσέγγιση στη Σαντορίνη, οπότε θα πρέπει να υπάρξει προηγούμενη συνεννόηση για τα δρομολογια).

Σαντορίνη

\"\"   \"\"

Η Σαντορίνη είναι σίγουρα το πιο ξεχωριστό νησί στο ελληνικό αρχιπέλαγος. Χάρη στην δράση του ηφαιστείου και την μοναδική στον κόσμο καλντέρα, η Σαντορίνη είναι ένας τόπος εξαιρετικής ομορφιάς που αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς.

Τα κάτασπρα σπίτια με τις μπλε πόρτες και παράθυρα χτισμένα αμφιθεατρικά , αντανακλούν την καμένη μαύρη γη του νησιού και το γαλάζιο του ορίζοντα. Ο επισκέπτης της Σαντορίνης έχει την ευκαιρία να δει αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, σπίτια χτισμένα μέσα στο βράχο, μοναδικές παραλίες, οινοποιεία και πανέμορφες κυκλαδίτικες εκκλησιές και ξωκλήσια.

Οι παραλίες της Σαντορίνης έχουν ξεχωριστή ομορφιά καθώς τις έχει διαμορφώσει η δράση του ηφαιστείου, όπως και όλο το νησί άλλωστε και δεν θυμίζουν σε τίποτε τις παραλίες στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου πελάγους. Μαύρη άμμος, ελαφρόπετρα και ηφαιστειακά πετρώματα είναι τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσει κανείς στις παραλίες της Σαντορίνης.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό-αξιοθέατο για το οποίο φημίζεται η Σαντορίνη είναι το ηλιοβασίλεμα της. Το κάθε ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη είναι ένα μοναδικό υπερθέαμα. Επειδή όλοι οι οικισμοί της Σαντορίνης που βρίσκονται στο φρύδι της Καλντέρας βλέπουν την θάλασσα από ψηλά, καθώς έχουν αρκετό υψόμετρο και έχουν δυτικό προσανατολισμό, από όπου και να δεις το ηλιοβασίλεμα είναι μια ξεχωριστή πανέμορφη εμπειρία.

Η ΑΝΕΚ LINES

\"\"\"\"

H ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES (www.anek.gr) ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967 της πρώτης εταιρείας λαϊκής βάσης, προέκυψε από την ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Ηπειρωτική Ελλάδα. Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου, Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΥΔΩΝ» στη γραμμή Πειραιώς – Χανίων.

Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή. Σήμερα, ο μεγάλος σύγχρονος στόλος της ΑΝΕΚ περιλαμβάνει 10 ιδιόκτητα πλοία ελληνικού νηολογίου

Στην Κρήτη η ΑΝΕΚ πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια, από Πειραιά προς Χανιά και Ηράκλειο*.

Παράλληλα, από το 1989, η ΑΝΕΚ δραστηριοποιείται έντονα και στην Αδριατική, με καθημερινά δρομολόγια από και προς Ιταλία. Αναχωρώντας από το λιμάνι της Πάτρας, με ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα οι ταξιδιώτες καταλήγουν στην Ανκόνα* και στην Βενετία. Συνολικά, η ΑΝΕΚ εξυπηρετεί επιπλέον, πάνω από 20 λιμάνια του Αιγαίου.

Κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, προσφέρει χρόνια τώρα μέσα από μεγάλες αθλητικές, πολιτισμικές, περιβαλλοντικές, επιστημονικές χορηγίες, στηρίζει ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης, συμμετέχοντας στην τουριστική προβολή της χώρας.

Συνεχίζοντας τις προσφορές της, η εταιρεία δημιούργησε το ANEK Smart Bonus Program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης για τους επιβάτες που επιλέγουν τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES και τις εν πλω υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα ANEK Smart απευθύνεται σε όλο το επιβατικό κοινό (άνω των 18 ετών).

Είναι μοναδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα, o κάθε επιβάτης να συλλέγει πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων και τις καταναλώσεις εν πλω και να τους εξαργυρώνει εύκολα και γρήγορα σε εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια στα επόμενα ταξίδια.

Επιπλέον ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνονται, το πρόγραμμα επιβραβεύει τα μέλη αναβαθμίζοντας την κάρτα σε Silver ή Gold και δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα περισσότερα προνόμια αποκλειστικά για τα μέλη του προγράμματος. Μάθετε περισσότερα στο www.aneksmart.gr

* Από τις 8 Ιουνίου 2011 η ΑΝΕΚ LINES και η SUPERFAST FERRIES εκτελούν συνδυασμένα δρομολόγια, στις γραμμές:
ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ με τα πλοία OLYMPIC CHAMPION και SUPERFAST XII και ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ANΚONA με τα πλοία HELLENIC SPIRIT, SUPERFAST VI και SUPERFAST XI.

Το Round Travel

\"\"

Το Round Travel λειτουργεί 25 χρόνια (από το 1987) ως γραφείο γενικού Τουρισμού. Αποτελεί μέλος της ΙΑΤΑ, όπως και μέλος του πανελλήνιου συνδέσμου τουριστικών γραφείων ΗΑΤΤΑ.

Ως ταξιδιωτικό γραφείο, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης ταξιδιών σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία κ.α., καθώς επίσης και στα Αραβικά Εμιράτα, στις Μαλδίβες, στην Σρι Λάνκα και στην Ταϊλάνδη.

Πέραν των παραπάνω, το Round Travel, οργανώνει εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διοργανώνει ταξίδια για μεμονωμένους πελάτες (ανεξάρτητα ταξίδια) σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες, περιλαμβάνεται η διοργάνωση ταξιδιών για συλλόγους και σωματεία – ναυλώσεις αεροσκαφών και πλοίων.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι το Round Travel ασχολείται συστηματικά με εισερχόμενο τουρισμό, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα αντιπροσώπευσης online συστήματος κρατήσεων ξενοδοχείων με πάνω από 120.000 ξενοδοχεία, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ χαμηλές τιμές.

Γραφεία Αθήνας:
Σαχτούρη 103, Πειραιάς
Τηλ: 801 11 40840

Γραφεία Ηρακλείου:
Ζωγράφου 12
Τηλ: 2810- 280040
Fax: 2810 – 281506 & 2810 – 284950

Email: [email protected]

Δικτυακός Τόπος: www.roundtravel.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook