Πόλεμος με μπαράζ επιστολών, απαντήσεων και δηλώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη και του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη, με επίκεντρο την έδρα της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή την απάντηση που έδωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στη δημοσιότητα (δείτε εδώ) για την επιστολή του Δημάρχου Ιεράπετρας με την οποία του ζητούσε να ανακαλέσει την τροπολογία για το ΑΤΕΙ Κρήτης με την οποία ο βουλευτής ζητά ουσιαστικά την κατάργηση των Τμημάτων του Λασιθίου.

“Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ο κύριος βουλευτής πέφτει από το ένα ατόπημα στο άλλο. Πέρα από το γεγονός ότι δεν απαντά επί της ουσίας, διαπιστώνω από την απάντησή του πως απευθύνεται στο Δήμαρχο Ιεράπετρας αλλά απαντά στο Δήμαρχο Σητείας!

Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγική αυτή η συμπεριφορά, όχι για τα πρόσωπα αλλά για τους θεσμούς και την τοπική κοινωνία που εκπροσωπεί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να το επισημάνω προκειμένου να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στην κοινή γνώμη. Αναγκάζομαι λοιπόν να ξεκαθαρίσω τα προφανή: Ουδέποτε μίλησα τηλεφωνικά ή δια ζώσης με τον βουλευτή εδώ και πολλούς μήνες! Είναι ψευδές λοιπόν αυτό που αναφέρει, μεταφέροντας μάλιστα και στιχομυθία της συνομιλία μας.

Δυστυχώς, πίσω από αυτό το κωμικοτραγικό λάθος του βουλευτή κρύβεται μια πικρή αλήθεια: Επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα τονίζω στην αρχική μου επιστολή ότι αγνοεί παντελώς το Λασίθι και το αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, εκτιθέμενος ακόμα περισσότερο. Λυπάμαι ειλικρινά. Κάθε περαιτέρω συζήτηση περιττεύει”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook