Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την πρεμιέρα της στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 με αντίπαλο τη Μάλτα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10/9 και ώρα 18:30 στο γήπεδο Περιστερίου.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Σωκράτης Διούδης (Άρης), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Στέλιος Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Ποτουρίδης (Νοβάρα), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Γρανάδα), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Μπάμπης Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Γιάννης Γιαννιώτας (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Διαμαντάκος (Εργοτέλης), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον).

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Παρασκευής 6/9, ενώ η πρώτη της προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (18:30).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook