Σαν βόμβα έπεσε το βράδυ της Τρίτης η είδηση ότι το ΤΕΙ Κρήτης αναστέλλει όλες τις εκπαιδευτικές και διοικητικές λειτουργίες του  για μία εβδομάδα και μέσα στην εξεταστική περίοδο που ξεκίνησε χθες, 2 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ).

Αναγνώστρια του Flashnews.gr η οποία είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ και μάλιστα στο πτυχίο, έστειλε το παρακάτω σχόλιο… άξιο σχολιασμού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

\”Είμαι στο πτυχίο, ήρθα στην Κρήτη να δώσω τα μαθήματα, μένω σε ξενοδοχείο, πληρώνω εστιατόριο έβγαλα και εισιτήρια επιστροφής (μόνο τα εισιτήρια μου στοίχησαν 500 €) και ξαφνικά μαθαίνω ότι έκλεισε η σχολή.

Η σύγκλητος δεν ακολούθησε τη θέση του πρύτανη λες και όλος ο κίνδυνος για τους φοιτητές θα γεννιόταν στις 20 ημέρες των εξετάσεων!!!!!!!!!!

Έλεος κύριοι, έλεος, γιατί μας τιμωρείτε έτσι; οι καιροί είναι για όλους δύσκολοι, σε όλη την Ελλάδα μόνο το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ έχει προβλήματα; Λίγη σύνεση….\”

Φαίνεται οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας μας ακολουθούν την τακτική του αιφνιδιαστικού \”μαύρου\” που υιοθέτησε πρώτα η κυβέρνηση χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ποιοί πραγματικά την πληρώνουν.

Μαύρο φίδι που μας έφαγε…

E.Z.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook