Η 27χρονη  Νάρα Παπακαλιάτη είναι η μικρότερη της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Η αγαπημένη αδελφή του Χριστόφου Παπακαλιάτη μπορεί να εργάζεται σε τράπεζα, όμως παράλληλα ασχολείται με την μόδα και μάλιστα σε έναν μήνα από τώρα, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια.

Μαζί με τη συμφοιτήτριά της Βάγια Nικολακοπούλου ίδρυσαν πρόσφατα τον οίκο μόδας «NAYA Fashion Design«, ο οποίος γεννήθηκε από τα αρχικά ονόματα των δύο κοριτσιών, και η πρώτη κολεξιόν είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στις 2 Οκτωβρίου στη γενέτειρά της, την Κρήτη και θα ταυτιστεί με φιλανθρωπικό σκοπό: «Ξεκινάμε από την Κρήτη γιατί εκεί δεχτήκαμε την πρόταση. Μου αρέσει που το ντεμπούτο μας θα συνδυαστεί με τον τόπο καταγωγής μου» δήλωσε η ίδια, στο «Πρώτο Θέμα».

Όσο για το αν ο Χριστόφορος είναι στο πλευρό της αυτό το σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της, λέει χαρακτηριστικά: «Ο Χριστόφορος συγκαταλέγεται σε εκείνους που με παρότρυναν να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Μου λέει να κυνηγώ πάντα αυτό που με τραβά και να μην χάνω την αισιοδοξία μου».

\"papakaliatisaderfi2\"

Η Νάρα Παπακαλιάτη ήρθε στον χώρο της μόδας με διάθεση να μείνει: «Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά είμαι αποφασισμένη να το παλέψω. Διαθέτω υπομονή και όρεξη, γι’ αυτό και θα επιμείνω. Αλλωστε στις προσδοκίες μου συγκαταλέγεται η ελπίδα κάποια στιγμή να μπορώ να ζω δουλεύοντας αποκλειστικά στον χώρο της μόδας», καταλήγει.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook