Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστα Μήτρογλου, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Σαμαρά και Μιχάλη Σηφάκη.

Λίγες ημέρες πριν από τις σημαντικές αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για την υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο που προσφέρει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone και μόνο, να αλλάζουν το παλιό τους Smartphone με ένα νέο κάθε χρόνο και για όσα χρόνια θέλουν, πληρώνοντας λιγότερα για περισσότερα.

Επίσης το ενδιαφέρον των διεθνών προκάλεσε το smartphone Sony Xperia SP που προσφέρει 4G εμπειρία στην μεγάλη HD οθόνη του, σε ένα premium design.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Μιχάλης Σηφάκης δήλωσε αναφορικά με τους προσεχείς αγώνες με το Λιχτενστάιν και τη Λετονία: «Θέλουμε το δύο στα δύο και ξεκινάμε με τον αγώνα εναντίον του Λιχτενστάιν.

Θέλουμε το απόλυτο και γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε μέχρι την Παρασκευή για να πάρουμε το διπλό και τους βαθμούς. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι ανεξάρτητα από το όνομα της ομάδας.

 Το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς προετοιμασμένοι και το πως θα είμαστε μέσα στο γήπεδο. Αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο.

Αν μπορέσουμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με το καλό ποδόσφαιρο είναι ότι καλύτερο. Είναι τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Παρασκευή, το πιο σημαντικό για εμένα και για όλους μας είναι οι βαθμοί.

Αν το καταφέρουμε με καλό ποδόσφαιρο, θα είναι το τέλειο».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε σχετικά με τη βασική αντίπαλο της Εθνικής, τη Βοσνία και μια πιθανή της ήττα: «Όσο υπάρχουν ακόμη παιχνίδια, ελπίζουμε.

Το θεωρούμε πάρα πολύ δύσκολο και κοιτάμε να πάρουμε εμείς τα παιχνίδια και ότι θέλει ας γίνει, είτε πάμε στα μπαράζ, είτε υπάρξει ένα στραβοπάτημα, εμείς θα πάμε με στόχο να βρισκόμαστε στη Βραζιλία το καλοκαίρι.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Οι ομάδες δεν είναι όπως παλιά. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά εμείς θα πάμε για το απόλυτο».

Ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν,: «Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πιστεύω θα κλειστούν πίσω. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής». Αναφορικά με την πιθανή συμμετοχή του: «Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όταν με χρειαστεί ο προπονητής και θα δώσω το 100%».

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook