Η κινεζική αστυνομία θεωρεί ύποπτη την θεία του εξάχρονου αγοριού για την αφαίρεση των ματιών του, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, αναφερόμενο στη νέα εξέλιξη στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την χώρα. (δείτε εδώ)

Οι εξετάσεις DNA έδειξαν ίχνη από το αίμα του αγοριού στα ρούχα της θείας του, σύμφωνα με το πρακτορείο, το οποίο επικαλείται ανακοίνωση της αστυνομίας στην πόλη Λινφέν της επαρχίας Σανσί.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο, η θεία του αγοριού Ζανγκ Χουιγίνγκ αυτοκτόνησε έξι ημέρες μετά το συμβάν πέφτοντας σε πηγάδι.

Το αγόρι παρασύρθηκε από μία γυναίκα με βαμμένα ξανθά μαλλιά σε χωράφι ενώ έπαιζε στο ύπαιθρο. Η γυναίκα τού αφαίρεσε τα μάτια και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο, μετέδωσε το Νέα Κίνα.

Την περασμένη εβδομάδα, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης συνέδεσαν το έγκλημα με την μαύρη αγορά ανθρωπίνων οργάνων στην Κίνα καθώς αρχικά η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι από το αγόρι είχαν αφαιρεθεί και οι κερατοειδείς χιτώνες των ματιών.

Ωστόσο, αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι κερατοειδείς δεν είχαν αφαιρεθεί.

Μετά την επίθεση, κυκλοφόρησαν ευρέως στο Διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από το αγόρι και η είδηση είχε τα περισσότερα χτυπήματα σήμερα στο μικρομπλόγκ Sina Weibo–το αντίστοιχο κινεζικό Twitter– ενώ οι χρήστες του Ίντερνετ προσπαθούν να καταλάβουν την ακατανόητη αυτή πράξη.

\”Τώρα προκύπτει ότι το άτομο που κατέστρεψε ολόκληρη τη ζωή αυτού του παιδιού ενδέχεται να είναι ένας στενός συγγενής. Είναι δύσκολο να μην αισθάνεσαι αβοήθητος και πικρά απογοητευμένος…πόσο οδυνηρό\”, έγραψε ένας χρήστης.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αρχικά ότι πίσω από το περιστατικό ενδέχεται να βρίσκονται οργανωμένες συμμορίες που προχωρούν σε απαγωγές και ακρωτηριασμούς παιδιών από την επαρχία, τα οποία στη συνέχεια εκμεταλλεύονται ως επαίτες, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό ήταν το κίνητρο της επίθεσης.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/269434/kina-h-theia-toy-6xronoy-agorioy-endexetai-na-toy-afairese-ta-matia#ixzz2duX5nIfg

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook