Τα… ρέστα τους δίνουν οι Κροάτες στο σεξ την ώρα που και οι Έλληνες δεν πάνε πίσω δικαιώνοντας επάξια τον τίτλο των μεγάλων εραστών.

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα – τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα στην ιστορία- που ρίχνει φως στα μυστικά της κρεβατοκάμαρας , και δημοσιεύτηκε στο ανδρικό περιοδικό \”Men\’ s Health\” (στο τεύχος Σεπτεμβρίου), το ισχυρό φύλο στην Κροατία έχει κατά μέσο όρο στη ζωή του έντεκα γυναίκες, ενώ οι άνδρες στην Ελλάδα έχουν εννέα ερωμένες.

Ειδικά για τους Ελληνες, το περιοδικό κάνει λόγο για τους «θεούς του σεξ» που όχι μόνο έχουν πολλές γυναίκες, αλλά έχουν μεγάλη πέραση και σε παντρεμένες ή δεσμευμένες.

Οι πρωταθλητές του σεξ μάλιστα αρέσκονται στο σεξ σε δημόσιους χώρους: πάρκα, πισίνες αλλά και σε οποιοδήποτε χώρο υπάρχει κόσμος δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απολαύσουν τον έρωτα.

Ο μέσος όρος των ανδρών σε ερωτικούς συντρόφους

Κροατία 11

Βραζιλία 11

Καζακστάν 10

Γαλλία 9

Ελλάδα 9

Κίνα 5

Σιγκαπούρη 5

Μαλαισία 4

Ινδονησία 4

Ινδία 3

Οσον αφορά τις γυναίκες και τον αριθμό των εραστών τους:

Μεγάλη Βρετανία 9

ΗΠΑ 9

Αυστραλία 9

Ολλανδία 8

Ρωσία 7

Κίνα 4

Πολωνία 4

Φιλιππίνες 4

Ινδονησία 2

Βιετνάμ 2

Οι Ιταλοί προτιμούν το στοματικό σεξ, ενώ για τους Ινδούς το κρεβάτι έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Οι άνδρες στην μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου έρχονται τελευταίοι και καταϊδρωμένοι (όχι όμως από το σεξ) καθώς κάθε έξι δευτερόλεπτα, έχουν το μυαλό τους στο σεξ.

Και πως να μην το έχουν αφού ο μέσος Ινδός κάνει σεξ λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα.

Επιπλέον, εμφανίζεται ντροπαλός στη χρήση ερωτικών βοηθημάτων και , σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πάει στο…κρεβάτι με τρεις γυναίκες, κατά μέσο όρο σε όλη τη ζωή του.

Το 48% των Ινδών πιστεύουν μάλιστα ότι η σύντροφός του υποδύεται οργασμό και μάλιστα το φόρτε τους κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων είναι το φιλί.

Για τους Ολλανδούς, η έρευνα δείχνει ότι κάνουν το πιο καυτό σεξ στον κόσμο. Προτιμούν το υπαίθριο σεξ με προτίμηση στο κάμπινγκ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook