Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι που νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει με την οικογένειά του.

Οι γονείς του παιδιού είναι συντετριμμένοι από το ατύχημα και παιρνούν ώρες αγωνίας έξω από το θάλαμο στον οποίο νοσηλεύεται το άτυχο αγόρι με τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και τον αυχένα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία, όπως αποκαλύφτηκε διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο καθώς λύγισε από την πίεση.

Η κατάσταση του παιδιού εξακολουθεί να παραμένει σταθερά κρίσιμη ενώ έχει υποβληθεί σε αξονική στη σπονδυλική στήλη.

Το ατύχημα

Το άτυχο παιδί βρέθηκε στο έδαφος, όταν έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του που ήταν μαζί του στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, ωστόσο εκείνη την ώρα ήταν στην τουαλέτα. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του flashnews.gr στο μπαλκόνι υπήρχε πλέγμα το οποίο έβγαλε - άγνωστο πως ο μικρός - και κατέληξε στο κενό.

Το παιδί, αγοράκι τεσσάρων ετών θα είχε βρει ακαριαίο θάνατο, αλλά ευτυχώς έπεσε σε χώμα και όχι σε σκληρή επιφάνεια, το γεγονός αυτό το κρατά έστω και με δυσκολία στη ζωή.

Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, με την οποία μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, ενώ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ παίδων σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Καθοριστική ήταν συμβολή γιατρού ιδιωτικής κλινικής που ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο αφού μπόρεσε να κάνει τις πρώτες απαραίτητες ενέργειας πριν παραλάβει το παιδί το ασθενοφόρο.

Η μάνα απαρηγόρητη προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, όταν είδε το παιδί της στο κενό.