Σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας (02/09) η Εθνική Νεανίδων της Ελλάδος ίσως άξιζε κάτι περισσότερο από τη δεύτερη ήττα από την Τουρκία με 1-2, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Τα κορίτσια του Βαγγέλη Κουτσάκη παρουσίασαν καλύτερη εικόνα και προηγήθηκαν στο 12\’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Γιάννου και ιδανική κεφαλιά της Μάρκου.
Το ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0.
Στο ξεκίνημα του β\’ μέρους η Τουρκία εκμεταλλευόμενη αδράνεια στην ελληνική άμυνα ισοφάρισε στο 48\’ με την Τοπτσού, η οποία σε δεύτερο σερί παιχνίδι έδειξε ότι είναι παίκτρια με λαμπρό μέλλον μπροστά της.
Η ίδια με μακρινή εκτέλεση φάουλ στο 62\’ πέτυχε το 1-2, έχοντας και δοκάρι στις καθυστερήσεις σε νέα εκτέλεση.
Η Ελλάδα στάθηκε άτυχη αφού θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε δυο περιπτώσεις.
Στο 71\’ η Γεωργίου με κεφαλιά \”σημάδεψε\” το οριζόντιο δοκάρι και στο 90\’ χάθηκε διπλή σπουδαία ευκαιρία. Η Σακελλάρη πήγε να \”κρεμάσει\” την Τσινάρ, που απέκρουσε σωτήρια, με την Τσάγκα στην επαναφορά να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ελλάδα (Βαγγέλης Κουτσάκης): Παπακωνσταντίνου (74\’ Χαρακοπούλου), Πύθουλα (57\’ Μαυροματίδη), Σίμου, Τράγου (46\’ Κατσαρού), Γιάννου, Μάρκου (67\’ Παπαδοπούλου), Χαμαλίδου (74\’ Τσάγκα), Βαΐτση (46\’ Πάκου), Ρήγα (57\’ λ. τρ. Τριβιζάκη), Κοσκινά (46\’ Γεωργίου), Σακελλάρη.

Τουρκία (Ταλάτ Τουνσέλ): Τσινάρ, Γενιτσερί (86\’ Κισά), Εργκάν (57\’ Τασκίν), Μπερμπέρ, Γκοκσιού, Εζγκάν (67\’ Ατσάρ), Ουζέβ (46\’ Γκεντίκ), Τοπτσού, Μπασκόλ (72\’ Τσομπάν), Ντουράν, Ακμπάς (72\’ Ενάλ).

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook