Υλικά

• 200 γρ. ταχίνι
• 100 γρ. θυμαρίσιο μέλι
• 150 γρ. χαρουπάλευρο
• λίγα αλεσμένα φουντούκια
• νερό για το ανακάτεμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε πολύ καλά το ταχίνι και το μέλι και για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Σε περίπτωση που είναι σκληρό στο ανακάτεμα προσθέτουμε λίγο νερό.

Ρίχνουμε σιγά σιγά το χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.

Ανακατεύουμε ξανά. Φυλάσσουμε σε γυάλινα βαζάκια στο ψυγείο.