Ως κύριος ύποπτος θεωρείται ο Dmitry Loshagin για για το φόνο της Ρωσίδας καλλονής, Yulia Loshagina, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο. Το 28χρονο τοπ μόντελ βρέθηκε δολοφονημένο σε ερημική περιοχή, στα Ουράλια Όρη. Το πτώμα της άτυχης Yulia προκάλεσε πραγματικό σοκ, καθώς το κορμί της ήταν διαμελισμένο και το πρόσωπό της με δυσκολία αναγνωρίστηκε, καθώς ήταν καμμένο.

Ο 37χρονος σύζυγός της, φωτογράφος στο επάγγελμα, συνελήφθη από την αστυνομία για τη δολοφονία της γυναίκας του. Ο λόγος; Το 28χρονο τοπ μόντελ, ήταν φορέας του AIDS και ο Loshagin φέρεται να τη σκότωσε επειδή του μετέδωσε την ασθένεια.

Η 28χρονη εξαφανίστηκε στις 22 Αυγούστου λίγο μετά από ένα πάρτι που έκανε το ζευγάρι στην πολυτελή του βίλα.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του Dmitry έπειτα από τις απανωτές αντιφάσεις που έπεφτε κάθε φορά που έδινε κατάθεση, ενώ όταν βρέθηκε το πρώμα της Yulia δεν πήγε για αναγνώριση υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ απασχολημένος.

Λίγες μέρες αργότερα έβαλε πωλητήριο στη βίλα στην οποία διέμεναν και συνελήφθη όταν ετοιμαζόταν να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι.

Την ίδια ώρα, όσοι γνώριζαν το ζευγάρι αποκλείουν την εμπλοκή του φωτογράφου στη δολοφονία της συζύγου του, επειδή όπως υποστηρίζουν αγαπούσε πολύ τη σύντροφό του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook