Χάρη στη σύζυγο του αδελφού του που λίγο έλειψε να σκοτώσει, απολαμβάνει την ελευθερία του ο 38χρονος τσιγγάνος ο οποίος επιχείρησε να λύσει τις κληρονομικές διαφορές του με το μαχαίρι! Η νύφη του κατέθεσε στο Αυτόφωρο ότι τα αδέλφια τα έχουν βρει μεταξύ τους και το δικαστήριο δέχθηκε να αφήσει ελεύθερο τον κατηγορούμενο.

Ο 38χρονος κατηγορείται από την Αστυνομία ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 48χρονο αδελφό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται. Το δικαστήριο δέχθηκε να περιμένει να πάρει εξιτήριο και διέκοψε ως τις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε θα επαναληφθεί η διαδικασία και θα καταθέσει και το θύμα.

Στο μεταξύ, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και δεν έχει κάνει κάτι για το οποίο να πρέπει να μετανιώσει. Με δεδομένο ότι ακόμη παραμένουν σκοτεινές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο αδελφός του μέσα στο σπίτι του στην Ηλιόπετρα Ξάνθης, το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει ώστε να δώσει την ευκαιρία στην Ασφάλεια να διερευνήσει καλύτερα την υπόθεση και έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας για άρση της κράτησης του 38χρονου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook