Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Κρήτης & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βαρσοβία, θα υποδεχθεί Πολωνική επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη στις 21 – 23 Οκτωβρίου 2013. 
Η Πολωνική αντιπροσωπεία, εκτός των άλλων, θα απαρτίζεται από 2 αγοραστές – εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, 4 εισαγωγείς τροφίμων, χονδρέμπορους και εκπρόσωπους αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ και τέλος από 3 tour operators της Πολωνίας. Η αποστολή θα πλαισιωθεί, επίσης, με την συμμετοχή 3 δημοσιογράφων Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη και την προβολή των δυνατοτήτων της αγοράς.
Το ενδιαφέρον της Πολωνικής αντιπροσωπείας αφορά: 
1.- Στον κλάδο τροφίμων και ποτών (το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τυροκομικά, βρώσιμες ελιές, ελαιόλαδο, φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής & παραδοσιακά γλυκίσματα, σταφίδα, ξηρούς καρπούς, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι & κρασί).
2.- Στον κλάδο του τουρισμού.
Οι συναντήσεις προγραμματίζονται στις 21/10/2013 στο Ρέθυμνο για τις επιχειρήσεις του Ρεθύμνου και των Χανίων.
Προκειμένου να οργανωθούν άρτια οι επιχειρηματικές συναντήσεις σε συγκεκριμένη ώρα, ανά επιχείρηση και αγοραστή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αρμόδιος κ. Θοδωρής Τσαούλης, τηλ: 28310-57330.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook