«Το όνομά μου είναι Matthew Cordle και στις 22 Ιουνίου χτύπησα και σκότωσα έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητό μου. Αυτό το βίντεο θα είναι η ομολογία μου». Με αυτά τα λόγια ξεκινά -μέσω ενός βίντεο- να περιγράφει ο Matthew τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, όταν τη νύχτα της 22ης Ιουνίου οδήγησε παρά το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος!

Χαρακτηρίζοντας ως «λάθος» την απόφασή του αυτή, ο άντρας από το Οχάιο των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι σκότωσε τον 61χρονο Vincent Canzani. Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε διάφορα websites, ξεκινά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του Cordle ενώ εξομολογείται όσα κρατούσε τόσο καιρό μέσα του. «Πίναμε με φίλους και πηγαίναμε από μπαρ σε μπαρ» λέει μεταξύ άλλων για τη νύχτα του ατυχήματος ο Matthew περιγράφοντας πώς ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σκοτώνοντας τον άτυχο άντρα.

«Είμαι ένοχος και αναλαμβάνω την ευθύνη των όσων έκανα» λέει στη συνέχεια του βίντεο μέχρι να καταλήξει να πει το όνομά του και να φανεί ξεκάθαρα το πρόσωπό του.

«Δεν μπορώ να φέρω τον Vincent πίσω, ούτε να σβήσω όσα έγιναν» καταλήγει στο βίντεό του ο Matthew για να κλείσει δίνοντας μία συμβουλή στους οδηγούς. «Μπορείτε ακόμη να σωθείτε, μπορείτε ακόμη να σώσετε τα θύματά σας. Σας παρακαλώ, μην οδηγείτε ποτέ ενώ έχετε πιει».
protothema.gr