Στις 10 το πρωί του Σαββάτου εγκαινιάζεται επισήμως η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Τα εγκαίνια θα γίνουν στη διάρκεια τελετής στην αίθουσα «Corona» της ΔΕΘ και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε ακροατήριο εκπροσώπων των τοπικών φορέων και αρχών.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 19:00, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα πάρει μέρος στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΘ - ΕΔΟΘ. Ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο τριήμερο 13-14-15 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, το Σάββατο θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε. και στις 11 θα μιλήσει σε εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα μείνει τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 9/9 μέχρι και την Πέμπτη 12/9. Τη Δευτέρα θα χαιρετίσει σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» στις 20:00, την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, την Τετάρτη θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κόμματος (8μ.μ. στο Βελλίδειο) και την Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων (11π.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 11/9 και την Πέμπτη 12/9. Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες στην αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού (Αγγελάκη 13) και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ και στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Οι κ.κ. Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης και Κουτσούμπας έχουν δηλώσει ότι, κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΕΤ 3 για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους που συνεχίζουν να εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα.

newpost.gr