Σύσκεψη \”κορυφής\” υπο την προεδρία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης κ.Μ.Παραβολιδάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
Οι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, συναντήθηκαν στο Ρέθυμνο και όχι στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης, στα Χανιά, προκειμένου να \”μοιραστεί\” η απόσταση.
Η σύσκεψη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στην οποία συμμετείχαν και οι τέσσερεις Αστυνομικοί Διευθυντές του νησιού, είχε σκοπό την πραγματοποίηση ενός – πρώτου – απολογισμού της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς και την κατάθεση προτάσεων και σκέψεων για την επόμενη χρονική περίοδο.
Υπενθυμίζεται πως κατα την φετινή θερινή περίοδο, στο πλαίσιο και των κατευθύνσεων που είχαν δοθεί σε συνεργασία των Υπουργείων Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικές υπηρεσίες – για πρώτη φορά – \”έρριξαν\” ιδιαίτερο βάρος σε θέματα που αφορούν στον τουριστικό τομέα.
Οι έλεγχοι και οι συλλήψεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις παραλίες, στα αεροδρόμια και γενικότερα σε χώρους τουριστικού \”ενδιαφέροντος\” ήταν συνεχείς.
Παράλληλα και παρά τα προβλήματα απο την έλλειψη προσωπικού, οι αστυνομικές υπηρεσίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και την \”συνήθη\” εγκληματικότητα του καλοκαιριού, δηλαδή, κλοπές, διαρρήξεις και φυσικά την διακίνηση ναρκωτικών,τις χασισοφυτείες και την παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook