Μια συνέντευξη είπε να δώσει στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Γιάννη Βίτσα, ο Νίκος Μουρατίδης και έγινε τόσος ντόρος που δε λέει να κοπάσει.

Τι είπε για τις δηλώσεις της Ροζίτας Σώκου, στις οποίες είχε υποστηρίξει πως η Μελίνα Μερκούρη υπήρξε ελεεινή ηθοποιός;

«Η Μελίνα είναι υπεράνω ταλέντου. Είναι ένα άστρο λαμπερό και μοναδικό. Η κα. Ροζίτα Σώκου, δυστυχώς, δεν ήταν τίποτα. Χρόνια ολόκληρα μας πρήζει με τον Νουρέγιεφ και διάφορους άλλους «φίλους» της, που δεν διστάζει μετά θάνατο να τους ξεμπροστιάζει. Γιατί δεν το έκανε όσο ζούσαν; Η Μελίνα ήταν μια όμορφη, σέξι και παθιασμένη γυναίκα. Η κ. Σώκου είναι μία άσχημη, ανέραστη και μανιοκαταθλιπτική γυναίκα».

Ποιες τραγουδίστριες που κυριαρχούν στην ελληνική μουσική σκηνή σήμερα του αρέσουν;

«Η Πάολα δεν μου αρέσει καθόλου. Ο Κραουνάκης που είπε ότι έχει πολύ καλή φωνή, μπορεί να λέει ότι θέλει.

Και ο Μάνος Χατζιδάκις παλιά τα ίδια είχε κάνει με τον Γιάννη Φλωρινιώτη αλλά και ο Διονύσης Σαββόπουλος έβγαλε την Καλομοίρα μέσα από τούρτα.

Ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή, την Έλλη Κοκκίνου και την Πέγκυ Ζήνα, θεωρώ πως η Ζήνα είναι καλύτερη από τις τρεις.

Δεν μου αρέσει η Βανδή, γιατί τραγουδάει πολύ ψηλά - τσιριχτά και γίνεται ενοχλητική και η Κοκκίνου επίσης δεν μου αρέσει, γιατί δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στο ελληνικό τραγούδι.

Μπορεί να είναι καλές γυναίκες, όμως δεν κρίνω το ήθος τους, αλλά το ταλέντο τους και την στάση τους στην τέχνη της μουσικής».

Ακομπλεξάριστος και άνετος μίλησε και για τις ερωτικές του εμπειρίες:

«Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν όταν ήμουν 14 ετών, στο Γυμνάσιο. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα γύρω από το σεξ. Και διαδικτυακό και τηλεφωνικό και όρθιο και ξαπλωτό και σε δημόσιο χώρο».

Και ο αριθμός των ερωτικών του συντρόφων;

«Θεέ μου... Τι ερώτηση είναι αυτή; Το ρεκόρ μου είναι 17! Ναι, ναι, άκουσες πολύ καλά. 17!».

Και ακόμα δεν δείλιασε να παραδεχτεί για ουσίες και αλκοόλ πως:

«Δοκίμασα πρώτη φορά χασίς στα φοιτητικά μου χρόνια. Κι άλλες ναρκωτικές ουσίες. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, αλλά καμία τέτοια ουσία δεν με ενθουσίασε τόσο ώστε να συνεχίσω. Ήμουν πάντα natural high…

Το 2006 νομίζω ήταν! Σερνόμουν! Πάτος δεν θα πει τίποτα! Ένα πρωί που γύριζα σπίτι και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη του ασανσέρ τρόμαξα.

Από την επόμενη έκοψα τα πάντα, όπως αλκοόλ, τσιγάρο, ξενύχτι και όλα τα υπόλοιπα.Από, τότε έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου».

newpost.gr