Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Πελοποννήσου το μεσημέρι και το απόγευμα, περιμένουμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook