Μια ολόκληρη επιχείρηση στην οποία χρησιμοποιούνται βαριά μηχανήματα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ειδικά, μάλιστα, όταν γίνεται μέσα σε ένα… νοσοκομείο και δίπλα στο γραφείο κίνησης και το ασανσέρ όπου υπάρχει κόσμος όλες τις ώρες της ημέρας! Κι όμως, οι οργανωμένοι κακοποιοί κατάφεραν να αποκολλήσουν και να μεταφέρουν ένα ολόκληρο… ΑΤΜ βάρους περίπου 300 κιλών, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί!

Η απίστευτη κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όταν οι άγνωστοι… εξαφάνισαν το ΑΤΜ της τράπεζας Probank που βρισκόταν στο ισόγειο του κτιρίου και περιείχε 78.000 ευρώ! Κι όπως όλα δείχνουν, έδρασαν επί αρκετή ώρα με την… ησυχία τους, αφού κανένας δεν τους έδωσε σημασία!

Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα κλαρκ που υπάρχει στο νοσοκομείο για να αποκολλήσουν το βαρύ μηχάνημα, που μάλιστα ήταν… βιδωμένο στο έδαφος! Με αυτό το μετέφεραν στο υπόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου το φόρτωσαν σε φορτηγάκι το οποίο είχαν φέρει μαζί τους και εξαφανίστηκαν σαν… κύριοι! Ούτε ο θόρυβος, ούτε οι κινήσεις τους έπεσαν στην αντίληψη των εργαζομένων ή των επισκεπτών κι έτσι διέφυγαν ανενόχλητοι!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook