Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας εν όψει του παιχνιδιού για την τελευταία αγωνιστική της Football League 2 με τον Πλατανιά στην Αγυιά. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής μίλησε στο onsports.gr για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων, την διαφαινόμενη άνοδο της ομάδας του αλλά και για το όνειρο που έχει για τους Πατρινούς.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο onsports.gr:

 

Αναφερόμενος στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Πλατανιά:

 

«Ακόμα, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Υπάρχουν ακόμη 90’ σε ένα δύσκολο ματς με τον Πλατανιά, οι παίκτες του οποίου διάβασα ότι θα έρθουν για τη νίκη. Σεβόμαστε την ομάδα του Πλατανιά, αλλά η Παναχαϊκή είναι ομάδα… άλλης κατηγορίας, κυρίως λόγω του εξαιρετικού έμψυχου δυναμικού της. Αυτό το έχουμε αποδείξει, καθώς είμαστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που είναι αήττητη στο δεύτερο γύρο».

Για την διαφαινόμενη άνοδο είπε:

 

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, ότι κάτι το πολύ υγιές έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορούμε να αλλάξουμε το «χάρτη» του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και να καθαρίσουμε το αρρωστημένο τοπίο, αρχίζοντας από τη Β’ Εθνική και συνεχίζοντας στη Super League».

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ μίλησε για το όνειρο που έχει για την Παναχαϊκή:

 

«Δεν είναι δυνατόν η Παναχαϊκή να μη συμμετέχει στη Super League. Δεν έχουμε χρέη, έχουμε ωραίο γήπεδο και γενικά είμαστε οργανωμένοι σε όλους τους τομείς. Επόμενος στόχος είναι να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Μέσα από αυτή την οργάνωση και το δέσιμο που επικρατεί ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή, παίκτες και κόσμο είμαι βέβαιος ότι θα βγει κάτι πολύ όμορφο. Οι δικές μου προθέσεις είναι πάνω σε αυτό το πλαίσιο. Δεν αγχωνόμαστε για την άμεση άνοδο στη Super League. Ο κόσμος της Πάτρας, έχει μάθει να περιμένει και όταν βλέπει ότι χτίζεται κάτι καλό κάνει υπομονή για να δει τα αποτελέσματα.

 Πιστεύω ότι στις 8 Μαΐου θα δώσουμε ένα μήνυμα, μια πολύ όμορφη εικόνα σε όλη την Ελλάδα, με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς σήμερα σε αγώνα της Football League 2, 8.000 κόσμο στις κερκίδες, ο οποίος συμπεριφέρεται μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook