Ένας 27χρονος από τη Λήμνο ήταν ο προμηθευτής του κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης που εξαρθρώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη. Με τη βοήθεια μιας 18χρονης συνεργού του, έστελνε τα ναρκωτικά στη θρακική πόλη συσκευασμένα σε δέματα.
Από την έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία του προμηθευτή που συνελήφθη στη Μύρινα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και στο σπίτι του κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 25,5 γραμμαρίων, δυο τρίφτες, 1.560 ευρώ και 17 κενές συσκευασίες. Μαζί με τον 27χρονο που έστελνε ποσότητες ηρωίνης σε δύο συνεργούς του ηλικίας 48 και 29 χρόνων στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη η 18χρονη φίλη του που και αυτή είχε πάνω της 1,4 γραμμάριο ηρωίνης, 15 ναρκωτικά χάπια και δυο νυστέρια. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ήδη είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος ενός 29χρονου που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη τη στιγμή που πωλούσε ηρωίνη σε έναν 25χρονο και αποκάλυψε την ταυτότητα του 48χρονου από τον οποίο προμηθεύτηκε την ηρωίνη. Στην κατοχή και των δύο κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία, ένα κουτάκι αλουμινίου και μια σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, 20 ευρώ και ένα κινητό, ενώ ο εκπαιδευμένος σκύλος που ερεύνησε το σπίτι του 29χρονου ανακάλυψε άλλες τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,9 γραμμαρίων, δυο ναρκωτικά χάπια και δυο συσκευασίες με τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 
Στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 260 ευρώ και δύο κινητά. Κατά την προανάκριση ο 48χρονος αποκάλυψε ότι είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη των ναρκωτικών που διακινούσε σε έναν 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη αργότερα στο σπίτι του όπου βρέθηκε άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 9,5 γραμμαρίων. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook