Η Θύρα 4 θα αποκτήσει στα Περιβόλια πράσινο χρώμα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, αφού θα υπάρχουν σε αυτοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.
Στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη (06/09) και στην οποία συμμετείχαν εκ μέρους της πράσινης ΠΑΕ οι Ζαβραδινός και Μπούτσικας, ο Πλατανιάς αποφάσισε να δώσει 230 εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα, για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Σχετικά με το θέμα οι \”πράσινες\” ιστοσελίδες αναφέρουν:
Leoforos.gr:
\”Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 230 εισιτήρια για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, τα οποία θα εξαφανιστούν αμέσως.

Με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του θα αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» διατηρούν στα Χανιά έναν από τους δυναμικότερους συνδέσμους της επαρχίας και δεν γινόταν να παίξουν το ματς της επόμενης Κυριακής, χωρίς την συμπαράστασή του κόσμου τους.

Άλλωστε και πέρυσι, οι «πράσινοι» είχαν την δική τους κερκίδα, τόσο στο ματς του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου, χωρίς να έχουν πάρει επίσημα εισιτήρια.

Οι Κρητικοί φαίνεται πως κατάλαβαν οτι δεν θα… γλίτωναν και για αυτό σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, έδωσαν στον Παναθηναϊκό 230 εισιτήρια. Ωστόσο δεν απέφυγαν τις… γραφικότητες, καθώς ζήτησαν οι φίλοι του «τριφυλλιού» να μην έχουν μαζί τους τύμπανα.

Αυτά όμως δεν φτάνουν ούτε για «ζήτω», καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν αποκλείεται ο αριθμός να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, όσο πλησιάζει η ημέρα του αγώνα.\”

prasinanea.gr:

\”Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 230 εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά αλλά η ζήτηση είναι τεράστια και δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι πράσινοι καθώς οι προκλήσεις πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του θα αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός καθώς οι πράσινοι θα δουν στις εξέδρες του γηπέδου τους οπαδούς τους.

Το Τριφύλλι ζήτησε και πήρε 230 εισιτήρια για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στα Χανιά αλλά είναι δεδομένο ότι αυτά δεν θα φτάσουν ούτε για ζήτω.


Ο Παναθηναϊκός εξάλλου έχει έναν από τους πιο δυνατούς επαρχιακούς συνδέσμους στην επαρχία στην πόλη των Χανιών ενώ είναι λογικό πως φίλοι του Τριφυλλιού και από την υπόλοιπη Κρήτη θα θελήσουν να δώσουν το παρών.


Βέβαια αν και ακόμα είναι νωρίς θα πρέπει να τονίσουμε και μετά από όσα βλέπουμε να συμβαίνουν πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς είναι δεδομένο ότι οι προκλήσεις θα είναι πάρα πολλές πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα οπότε οι πράσινοι δεν θα πρέπει να τσιμπήσουν.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook