Μετά την πρόσφατη, «σκοτεινή» φωτογραφία-teaser που είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες μέρες η Jaguar, αποφάσισε να μας αποκαλύψει λίγα ακόμα στοιχεία με μια νέα εικόνα, που φαίνεται το εμπρόσθιο -άκρως «επιθετικό»- τμήμα του πρώτου SUV της βρετανικής φίρμας.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα 5θυρο crossover με «διογκωμένα» πλαϊνά φτερά, απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ μπροστά.

Επιπλέον, επισημοποιήθηκε ότι και το εν λόγω crossover, όπως και το επερχόμενο sedan της Jaguar θα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και βασισμένα πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα PLA.

Ως προς τα μηχανικά σύνολα, οι φήμες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο crossover θα τροφοδοτείται από έναν turbo 2,0 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 240 ίππους. Επίσης αναμένουμε ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3λιτρο μοτέρ 340 ίππων κι ένα 2,2 λτ. diesel.

Σκέψεις εξάλλου υπάρχουν και για μια υβριδική έκδοση όπως η C-X75. Όλοι οι κινητήρες θα μεταφέρουν την κίνηση στον πίσω άξονα ή (ανάλογα με την έκδοση) και στους τέσσερις τροχούς.

Τέλος, περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε στις 9 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το λανσάρισμα του C-X17 προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2015.

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Πηγή: autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook