Μπορεί η Τουρκία να είναι ένα κράτος που κατοικείται από μουσουλμάνους, ο πρωθυπουργός τους, Ταγίπ Ερντογάν να ηγείται Ισλαμιστικού κόμματος, όμως οι τηλεστάρ νιώθουν τόσο απελευθερωμένες που μιλάνε για εκτρώσεις ή μη, για τις επιλογές τους ή όχι, που ούτε στο πιο προχωρημένο Χόλιγουντ δεν ανοίγουν τέτοια θέματα.

Στο επιτυχημένο και λαοπρόβλητο σήριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πρωταγωνιστούσε η Νεμπαχάτ Τσεχρέ ως Βαλιντέ Σουλτάνα, η οποία τοποθετήθηκε δημόσια στο θέμα της εγκυμοσύνης της Μεριέμ Ουζερλί, που ενσάρκωνε μέχρι πρόσφατα την Χουρέμ και ήταν η σταρ της σειράς.

Η Νεμπαχάτ τόνισε σε τουρκικό περιοδικό: «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της Μεριέμ τηλεφώνησα στον Τζαν (τον ερωτικό σύντροφο της άλλης ηθοποιού, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει πατέρας), αλλά δεν το σήκωνε. Πιστεύω πως η Μεριέμ είναι σε λάθος δρόμο, αφού επέλεξε να κρατήσει το παιδί, ενώ ο σύντροφος της δεν το ήθελε… Για να κάνεις ένα παιδί πρέπει να είναι σύμφωνες και οι δυο πλευρές. Το να μεγαλώνει μία γυναίκα μόνη της ένα μωρό θα τη βάλει σε περιπέτειες».

Μάλιστα δικαιολόγησε αυτή της την επίθεση λέγοντας πως έχει βρεθεί δυο φορές στο δίλημμα αν πρέπει ή όχι να κρατήσει το παιδί που κυοφορούσε. «Έμεινα έγκυος και στους γάμους μου. Αλλά έκανα έκτρωση. Γιατί δεν ήθελα να το μεγαλώσω μόνη μου, χωρίς πατέρα. Μεγάλωσα με τον πατριό μου και ξέρω πόσο πόνο και μοναξιά δίνει. Ο άνδρας που δεν θέλει παιδιά, δεν γίνεται πατέρας με το ζόρι. Αν μπορούσα να επικοινωνήσω με την Μέριεμ αυτό θα της έλεγα».

Τόση άνεση πια! Έχει άποψη για τη ζωή της άλλης, παραδέχεται αμβλώσεις και διατρανώνει το δικαίωμα της επιλογής! Πολύ μοντέρνα η Τουρκία, τελικά!

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook