Κανένας πλειστηριασμός δεν θα γίνει τουλάχιστον μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όπως ενημερώνει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών.

Παράλληλα, καλεί όλους να παρευρεθούν την Τετάρτη έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, για το συντονισμό των προσπαθειών τους.

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της:

Μετά από την καλοκαιρινή ραστώνη, μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών και άλλοι πολίτες του Ηρακλείου, συνεπείς στο ραντεβού που είχαμε δώσει από 31 Ιουλίου 2013 για τις 4 Σεπτεμβρίου 2013, παραβρεθήκαμε έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, στην προσπάθειά μας να αναστείλουμε τη διαδικασία πλειστηριασμών ιδιωτικών περιουσιών από Τράπεζες.

Η γραμματεία του Ειρηνοδικείου αλλά και οι παρόντες εκπρόσωποι των αστυνομικών μας ενημέρωσαν ότι δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός ως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Μετά από την αποχώρηση και των τελευταίων υπαλλήλων του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, μέλη της Λ.Σ.Π. και πολίτες Ηρακλείου παραμείναμε έξω από το Ειρηνοδικείο και συζητήσαμε προτάσεις και ιδέες για τις επόμενες κινήσεις μας. Η Λ.Σ.Π. ανανεώνει το ραντεβού της για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, στις 15.30, για το συντονισμό και την υλοποίηση των προτάσεων μας.

Ο κυβερνητικός φασισμός ξεπέρασε κάθε όριο ξεδιαντροπιάς και βαναυσότητας.Η κυβέρνηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους εξωτερικούς εντολείς βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το ξεπούλημα των κατοικιών του πολίτη.

Η Λαική Στάση Πληρωμών δικαιώνεται για τους αγώνες που τόσο καιρό δίνει στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,παρ'ότι αρκετοί συμπολίτες,μας τόνιζαν ότι η ώρα της πρώτης κατοικίας δεν θα έρθει ποτέ.Όμως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε συντονισμένα με συνεχείς αγώνες,παρόντες στις επάλξεις και με αμείωτο πάθος για την ελευθερία


Η ώρα του γενικού ξεσηκωμού έφτασε,πλέον δεν περισσεύει κανείς!!Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων.
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Ολοι την Τεταρτη 11/09/2013 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, στις 15.30, για το συντονισμό και την υλοποίηση των προτάσεων μας.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,
τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα
και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.