Την πρώτη της ήττα για το πρωτάθλημα Νέων της Super League γνώρισε η Κ20 του Πλατανιά.
Η ομάδα των Χανίων είχε δοκάρι με το… καλημέρα (1\’) με τον Τσίτα, αλλά ηττήθηκε από τη Βέροια με 1-0, με τον Χαραλαμπίδη στο 38\’ να σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο Μάλεμε.
Στην επανάληψη οι \”ερυθρόλευκοι\” έχασαν αρκετές ευκαιρίες δίχως να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.
Για πρώτη φορά υπήρξε επίσημη ενημέρωση και για αγώνα των Κ20 από την ιστοσελίδα του Πλατανιά, με το δελτίο τύπου να αναφέρει:
\”Την ήττα με 0-1 γνώρισε το Σάββατο η ομάδα Κ20 του Πλατανιά Χανίων από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας, σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Χαραλαμπίδης στο 38′.
Δοκάρι για τον Πλατανιά Χανίων με τον Τσίτα στο 1ο ημίχρονο, αρκετές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο η Χανιώτικη ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.

Για την ομάδα Κ20 του Πλατανιά Χανίων αγωνίστηκαν οι: Μπάμπης Πενταράκης, Δημήτρης Μαυρεδάκης, (85′ Οδυσσέας Δημητρίου), Αντώνης Ντεντάκης, Δημήτρης Κοκονάκης (65′ Απόστολος Μπένος), Γιάννης Μπουρμπάκης, Θέμης Πατρικάκης, Νίκος Χαλκιαδάκης, Σπύρος Κολομπάκης (75′ Γιάννης Χαραλαμπάκης), Νικηφόρος Τσοντάκης, Κώστας Γαλανίδης, Κώστας Τσίτας.

Στον πάγκο: Βλαδίμηρος Χατσικίδης, Στέφανος Κελάκης, Μανώλης Παπαδάκης, Ραφαήλ Σούκιας (δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων).\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook