Οποιοσδήποτε περαστικός και αν έβλεπε τη Βικτόρια και την Τρέβα να διαλέγουν τα φορέματά τους από τις μπουτίκ του Λονδίνου θα στοιχημάτιζε πως πρόκειται για δύο αγαπημένες φίλες που απολαμβάνουν μια ημέρα στα μαγαζιά.

Κάποιος όμως που γνώριζε την ιστορία των δύο φίλων θα κέρδισε άνετα το στοίχημα καθώς η 41 ετών Τρέβα μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ένας σκληροτράχηλος άνδρας, αξιωματικός του Βασιλικού Μηχανικού της Μεγάλης Βρετανίας, βετεράνος των πολέμων στα Φώκλαντς και στη Βοσνία.

Και η Βικτόρια η… σύζυγός του η οποία ακόμα και σήμερα που ο Τρέβορ έγινε Τρέβα και λόγω ορμονών φορά ήδη μεγαλύτερο νούμερο στηθόδεσμου από τη την ίδια δηλώνει περισσότερο ευτυχισμένη από ποτέ.

Σήμερα η Βικτόρια και η Τρέβα εκτός από τα τρία παιδιά που μεγαλώνουν, μοιράζονται την ίδια ντουλάπα, τα ίδια ρούχα και την ίδια αγάπη για τις ψηλοτάκουνες γόβες. Το ζευγάρι πήρε μάλιστα δάνειο 7.500 στερλίνες με σκοπό ο Τρέβορ να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στη μύτη και στο στήθος.

Όταν η Βικτόρια γνώρισε τον Τρέβορ ήταν μόλις 13 ετών και εκείνος 15. «Ήταν ο πιο σκληρός της περιοχής.

Κανείς δεν τολμούσε να του πει τίποτε» υποστηρίζει η Βικτόρια μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail».

Οι δύο έφηβοι ανέπτυξαν ερωτική σχέση και έμειναν μαζί μέχρι τη στιγμή που ο Τρέβορ αποφάσισε να καταταγεί στο στρατό στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας….

Η Βικτόρια ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο της παιδί. Τα επόμενα 23 χρόνια ο «σκληροτράχηλος» Τρέβορ θα προαχθεί σε αξιωματικό του Βασιλικού Μηχανικού υπηρετώντας στην Κένυα, στις νήσους Φώκλαντς και στη Βοσνία.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Η θητεία του στο μέτωπο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν επαφή και η Βικτόρια παντρεύτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά, ενώ και ο Τρέβορ παντρεύτηκε σε ηλικία 24 ετών. Ωστόσο δεν ξέχασαν ποτέ ο ένας τον άλλον…

Τον Σεπτέμβριο του 2006 η Βικτόρια έλαβε ένα e-mail από τον παιδικό της έρωτα με το οποίο ο Τρέβορ της γνωστοποίησε πως ήθελε να γίνει γυναίκα. «Τον ρώτησα αν αστειεύεται, αλλά όταν μου έστειλε φωτογραφίες του με βαμμένα νύχια κατάλαβε πως το εννοεί» υποστηρίζει η ίδια μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα.

«Πάντοτε ένοιωθα γυναίκα. Αλλά εκείνη την εποχή δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο για να γνωρίζω. Φρόντιζα να εμφανίζομαι ως σκληρός. Αλλά στο σπίτι ντυνόμουν με γυναικεία ρούχα και απλώς αισθανόμουν άνετα» υποστήριξε ο πρώην αξιωματικός του Βασιλικού Μηχανικού.

Οι δύο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν e-mail και σε μέσα σε λίγο καιρό είχαν συνειδητοποιήσει πως ήταν αδελφές ψυχές. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2011. «Κάναμε έρωτα όπως ένα οποιοδήποτε ζευγάρι. Απλώς ο Τρέβορ ήθελε να συμπεριφέρεται ως γυναίκα»

Μέσα σε λίγους μήνες ο Τρέβορ ξεκίνησε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και μια θεραπεία με ορμόνες και ο πρώην αξιωματικός του βρετανικού στρατού άλλαξε το όνομά του σε Τρέβα. Σήμερα εξακολουθούν να παραμένουν μαζί και μάλιστα η Βικτόρια υποστηρίζει πως είναι περισσότερο ευτυχισμένη από ποτέ….

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook