Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα του 15χρονου αγοριού, ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης πλησίασε μέρα- μεσημέρι το παιδί της σε έναν υπαίθριο χώρο της πόλης και άρχισε να κάνει ασελγείς χειρονομίες σε βάρος του.

Σοκ προκάλεσε στη Μυτιλήνη η αποκάλυψη ότι ένας 42χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα ανήλικο αγόρι! Ήταν το δεύτερο περιστατικό που αναστατώνει το νησί, μόλις λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη ενός 80χρονου για την ίδια αιτία!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα του 15χρονου αγοριού, ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης πλησίασε μέρα- μεσημέρι το παιδί της σε έναν υπαίθριο χώρο της πόλης και άρχισε να κάνει ασελγείς χειρονομίες σε βάρος του. Το περιστατικό έγινε στις 31 Αυγούστου, αλλά τα στοιχεία του 42χρονου εξακριβώθηκαν μόλις τώρα.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε, αλλά λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν την προανάκριση. Σε βάρος του, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικου, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook