Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αλλοδαπός ηλικίας 37 ετών, για αποπλάνηση 15χρονού κοριτσιού.

Το εν λόγω γεγονός καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, όταν αλλοδαπός εκμεταλλευόμενος την απουσία οικείων προσώπων της παθούσας, εισήλθε στην οικία της και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της παρά την θέληση της, ασκώντας σωματική βία με πρόθεση τον εξαναγκασμό σε συνουσία, προσβάλλοντας βάναυσα με αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Παραπάνω ανήλικη αντέδρασε σθεναρά και καλώντας σε βοήθεια, έγινε αντιληπτή από περιοίκους, με αποτέλεσμα δράστης να εγκατάλειψη την προσπάθεια του και να τραπεί σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα και εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενήργησε η ασφάλεια, προέκυψε ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο παραπάνω αλλοδαπός είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος αλλοδαπής, προ ενός (1) έτους περίπου και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους με την υποχρέωση της παρουσίας του κάθε μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ο δράστης, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα, στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook