Πυροβολισμοί, άγριο ξύλο, τραυματισμοί, εμπρησμός σε ένα σπίτι και, τελικά, πέντε συλλήψεις, ήταν το σκηνικό τρόμου που επικράτησε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας, όταν ήρθαν στα χέρια τα μέλη δύο οικογενειών που έχουν ανοίξει «βεντέτα»!

Ο καταυλισμός μετατράπηκε σε πεδίο μάχης όταν, σύμφωνα με τα μέλη της μιας οικογένειας, τα μέλη της άλλης εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν και έβαλαν φωτιά. Ακολούθησε συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές και οι εμπλεκόμενοι δεν άργησαν να πιάσουν τα όπλα! Τουλάχιστον 88 πυροβολισμοί έπεσαν σκορπίζοντας τον τρόμο στην περιοχή, όπως δείχνουν τα φυσίγγια που βρέθηκαν στον χώρο του μακελειού!

Όταν έφτασαν στον καταυλισμό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, τρεις από τους δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, κρατώντας κυνηγετικά όπλα. Δύο από αυτούς, ένας 25χρονος και ένας 42χρονος, συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρεις κυνηγετικές καραμπίνες μ τέσσερα φυσίγγια που, όπως αποδείχθηκε, είχαν κλαπεί από σπίτια στην Θήβα και την Χαλκίδα.
Οι συλληφθέντες απέδωσαν τη συμπλοκή σε οικογενειακές διαφορές και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος ενός 45χρονου, ενός 48χρονου και ενός 70χρονου που επίσης συνελήφθησαν. Και οι πέντε έφεραν ελαφρά τραύματα, γι’ αυτό οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στον εισαγγελέα, ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook