Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο και αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, περιμένουμε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 20 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά από το απόγευμα και μετά θα εξασθενήσουν.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook