Η Renault είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο ότι θα φέρει στην έκθεση της Φρανκφούρτης ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα.

Τώρα λοιπόν, λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, ανάρτησε στο διαδίκτυο μια teaser φωτογραφία από το εν λόγω concept, προϊδεάζοντάς μας για ένα πρωτοποριακό μοντέλο, το οποίο θα ενσαρκώνει «μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και αισθητική», κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας.

Από την εικόνα, μπορούμε να διακρίνουμε ένα απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ, που ενδεχομένως να παραπέμπει σε ένα 4θυρο coupe ή στο νέο πρωτότυπο Espace, γιατί όχι και στο Laguna.

Επίσης, ξεχωριστοί είναι οι φουτουριστικοί προβολείς του οχήματος με «Eyelight» τεχνολογία, καθώς κι η χρωμιομένη μάσκα μπροστά.

Ταυτόχρονα, φαίνεται να διαθέτει κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέπτες κι έτσι πιθανώς επιβεβαιώνει την ένταξή του σε μια premium κατηγορία.

Τέλος, τόσο το συγκεκριμένο concept, όσο και το νέο Espace θα διαθέτουν και πολυτελείς εκδόσεις, μια νέα τάση των αυτοκινητοβιομηχανιών, να ετοιμάζουν εκδόσεις που «ανεβάζουν» κατηγορία στα εμπορικά μοντέλα τους (όπως επίσης θα πράξει κι η Ford με το Mondeo Vignale Concept, που θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη).

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook