Δύο Ηρακλειώτες 27 και 25 ετών συνελήφθησαν ανήμερα του Πάσχα με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας , της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Αναλυτικότερα, στις 6,30 το πρωί του Πάσχα στον οικισμό Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι οι δύο νεαροί διαπληκτίστηκαν λόγω προσωπικών διαφορών. Ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλισε κοντά στα πόδια του 27χρονου, ενώ στην συνέχεια τον χτύπησε με τα χέρια.

‘Όμως το επεισόδιο είχε και συνέχεια καθώς ξανασυναντήθηκαν στους Άγιους Δέκα, κοντά στο σπίτι του 27χρονου, όπου συνέχισαν να διαπληκτίζονται.

Σύμφωνα με την Αστ/κη Δ/νση Ηρακλείου, κάποια στιγμή ο 27χρονος είδε στο κάθισμα του αυτοκινήτου του 25χρονου δύο όπλα και άρπαξε το ένα. Την ίδια στιγμή ο 25χρονος πήρε το άλλο πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 37χρονη που ήταν κοντά.

Τότε ο 27χρονος άρχισε και αυτός να πυροβολεί προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο του 25χρονου που έσπευσε να εξαφανιστεί.

Μάλιστα σε σημείο κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας έκρυψε ένα κουτί με δεκαέξι (16) πλήρη φυσίγγια No 38 SPECIAL και μια καννάβινη θήκη περίστροφου τα οποία ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το πιστόλι που απέσπασε ο 27χρονος συλληφθείς παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργείται από ΑΤ Μοιρών σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook