Τελευταία ενημέρωση : 14:43

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν έως και αυτήν την ώρα οι έρευνες στην Λίμνη του Αγίου Νικολάου για τον εντοπισμό νεαρού αλλοδαπού ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βούτηξε στα νερά της Λίμνης του Αγ.Νικολάου με αποτέλεσμα να μειώνονται δραματικά και οι ελπίδες ανεύρεσης ακόμη και της σορού του.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, κανένα ίχνος του νεαρού δεν έχει εντοπιστεί , ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται. Στις έρευνες συμμετέχουν, η ομάδα διάσωσης του λιμεναρχείου της περιοχής, δύτες και ιδιώτες.

Ο  νεαρός αγνοούμενος είναι πακιστανικής υπηκοότητας και έπεσε αργά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα  στη Λίμνη από μεγάλο ύψος, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν εσκεμμένη η κίνηση του αυτή ή επρόκειτο για ατύχημα.

Η λίμνη του Αγίου Νικολάου, που ονομάζεται και Βουλισμένη, έχει απότομο βάθος που φτάνει στα 70 μέτρα, καθώς επίσης και χαμηλή ορατότητα, οπότε δεν είναι εύκολος ο εντοπισμός ενός ατόμου, παρά το μικρό της μέγεθος.

Πάντως το καλοκαίρι, ερκετοί είναι εκείνοι,κυρίως ντόπιοι, που παρά την απαγόρευση από το λιμεναρχείο, βουτούν από τη κορυφή του γκρεμού (σχεδόν 20 μέτρα ύψος), ή χαμηλότερα, αλλά συνήθως πρόκειται για κολυμβητές με εμπειρία σε βουτιές απο τέτοιο ύψος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook