Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαιστού, σε συνεργασία με την Δημοτική κοινότητα Ζαρού και την εταιρεία Βότομος ΑΕ, διοργάνωσε τη Γιορτή Νερού στη λίμνη του Ζαρού. Στην εκδήλωση συμμετείχε αρκετός κόσμος από το πρωί της Κυριακής, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης και συνάμα τις ευεργετικές του ιδιότητες. 
Πρόκειται για μια διαφορετική εκδήλωση που περιλάμβανε πολλές και πλούσιες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, παιχνίδια νερού αλλά και τον καθιερωμένο διαγωνισμό ψαρέματος, στη λίμνη του Ζαρού με τη συμμετοχή μικρών, νέων, αλλά και ατόμων σε μεγαλύτερη ηλικία. 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10.00 το πρωί στη λίμνη του Ζαρού και ολοκληρώθηκαν μετά τις 17.00 το απόγευμα, ενώ το παρόν έδωσαν η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, οι Αντιδήμαρχοι κκ Ρομπογιαννάκης Σταύρος και Πρωτογεράκης Βαγγέλης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Δουλγεράκης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού κ. Φραγκάκης Δημήτρης, καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής Φαιστού.
Μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους μπόρεσαν να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς επίσης και να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα αλλά και την κρητική φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook