Ένα 24ωρο στο υπόγειο τράπεζας πέρασε ηλικιωμένη στη Ρεν της δυτικής Γαλλίας, την οποία το προσωπικό ξέχασε στο χώρο με τις θυρίδες πριν κλειδώσει το κατάστημα για το Σαββατοκύριακο. 
Ο γιος της 91χρονης πήρε την αστυνομία για να την δηλώσει ως αγνοούμενη και οι αστυνομικοί την έψαχναν για ώρες σε ολόκληρη την πόλη μέχρι να την ακούσουν οι φύλακες της τράπεζας.
H ηλικιωμένη πήγε σε κατάστημα της BNP Paribas στη Ρεν το μεσημέρι του Σαββάτου και ζήτησε πρόσβαση στη θυρίδα της.
Οι υπάλληλοι την οδήγησαν εκεί και, όπως προβλέπει ο κανονισμός, έκλεισαν την πόρτα όταν βγήκαν από την αίθουσα. Οταν όμως έφτασε η ώρα να κλείσουν το κατάστημα, ξέχασαν να ελέγξουν το χώρο και την άφησαν εκεί, όπως μεταδίδει το France3.
H 91χρονη δεν είχε κινητό. Μετά από ώρα, ο γιος της πήρε την αστυνομία, η οποία άρχισε να την ψάχνει στα μέρη που κυκλοφορούσε συνήθως στην πόλη. Το επόμενο πρωί, την Κυριακή, ενημερώθηκε η τράπεζά της, η οποία και ενημέρωσε τους φύλακες.
Τότε, προς το μεσημέρι της Κυριακής, οι φύλακες άκουσαν την αδύναμη φωνή της ηλικιωμένης από το χώρο με τις θυρίδες. Η 91χρονη, καλά στην υγεία της, εξετάστηκε προληπτικά από γιατρό αλλά το ερωτηματικό γιατί δεν χτύπησε ο συναγερμός παραμένει.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook