Λαλίστατος αποδείχθηκε κατά την προανακριτική διαδικασία ο Βούλγαρος που κατηγορείται μαζί με έναν Ηρακλειώτη για την υπόθεση με το μισό κιλό καθαρής ηρωίνης. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση φαίνεται πως είναι ένας Έλληνας, κρατούμενος στις φυλακές Πατρών, με τον οποίον γνωρίστηκε ο Ηρακλειώτης, όντας για μικρό χρονικό διάστημα τρόφιμος των συγκεκριμένων φυλακών της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την προανακριτική διαδικασία εκείνος ήταν ο εγκέφαλος τις υπόθεσης, ενώ ο Βούλγαρος έφερνε στην Ελλάδα τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Οι δύο άνδρες, ο Ηρακλειώτης και ο αλλοδαπός, είχαν ενοικιάσει γκαρσονιέρα στην περιοχή της Αμμουδάρας την οποία χρησιμοποιούσαν ως \’\’καβάτζα\’\’, εκεί έκρυβαν ναρκωτικά και χρήματα. Η τελευταία ποσότητα όμως με το μισό κιλό καθαρής ηρωίνης τους έριξε στα δίχτυα των αρχών.

Προανακριτικά πάντως ο Ηρακλειώτης υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, στην οποία τον ενέπλεξε ο Βούλγαρος.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως ο τελευταίος διαμένει στην Χερσόνησο, εκεί όμως προκειμένου να μην δώσει στόχο, δεν είχε τέτοιου είδους δραστηριότητα.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook