Το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκαν σήμερα Διευθυντές και Γονείς από 4 Σχολεία του Ηρακλείου προκειμένου να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τη βοήθεια που παρείχε ο Δήμος ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Μαθητική Συνάντηση Αρχαίου Θεάτρου «Τα εν Διω Ολύμπια» που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη Πιερίας.

Συγκεκριμένα τον κ. Κουράκη επισκέφθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου , οι Διευθυντές του 7ου Λυκείου και των 6ου, 9ου και 12ου Γυμνασίων Ηρακλείου ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αγαπάκης και Νίκος Γιαλιτάκης.

Ο Δήμος Ηρακλείου με τη σημαντική οικονομική συνδρομή του φρόντισε για τη μετάβαση και τη διαμονή των μαθητών και καθηγητών που απαρτίζουν τις Θεατρικές Ομάδες των Σχολείων που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Συνάντηση Αρχαίου Θεάτρου.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις θεατρικές παραστάσεις και δήλωσε αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.
Παράλληλα ο κ. Κουράκης ζήτησε και συμφώνησαν οι Διευθυντές των σχολείων μετά την επιστροφή τους οι παραστάσεις να παρουσιαστούν και στο Ηρακλειώτικο κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook