Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του  νεαρού στρατιωτικού που χθες το μεσημέρι έπεσε από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη πλαγιά στην περιοχή του  κόλπου του Αγ. Στεφάνου στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  έως τώρα, ο νεαρός στρατιωτικός νοσηλεύονταν στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Χανίων, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

 Υπενθυμίζεται πως  ο νεαρός άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη πλαγιά, και σώθηκε χάρη στην παρουσία εκδρομέων που βρέθηκαν στο σημείο τυχαία, απολαμβάνοντας τη θέα.

 Ο στρατιωτικός, θέλησε να ανέβει σε ένα ύψωμα και να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Για καλή του τύχη, μία οικογένεια βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να απολαύσει τη θέα όταν είδαν του φίλους του νεαρού να καλούν σε βοήθεια.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 4 άνδρες και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων ενώ οι κάτοικοι των γύρω χωριών, άφησαν το Πασχαλινό τραπέζι και έσπευσαν επιτόπου να βοηθήσουν.

Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε τουλάχιστον 2 ώρες καθώς η ανάβαση του τραυματία ήταν πιο δύσκολη από το αναμενόμενο, στη κακοτράχαλη πλαγιά του Κόλπου Στεφάνου.

 Ο διασωθείς στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

(Flashnews.gr με πληροφορίες και φωτο από neatv.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook