Ένας άνδρας από το Βερολίνο γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι. Το παιδί ήρθε στον κόσμο στις 18 Μαρτίου στο σπίτι του Βερολινέζου με τη βοήθεια μίας μαίας.

Ο άνδρας γέννησε σπίτι του καθώς τα νοσοκομεία στη Γερμανία απαιτούν το όνομα της μητέρας για την καταγραφή μιας γέννησης στα αρχεία τους.

Όπως αναφέρει η Bild πρόκειται για τρανσέξουαλ με γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα. Στα αρχεία ο νέος πατέρας έχει καταχωρηθεί ως άνδρας.

Έμεινε έγκυος με δωρεά σπέρματος και επισήμως το παιδί έχει μόνο πατέρα και όχι μητέρα.

Η υπόθεση αυτή θυμίζει την περίπτωση του επίσης τρανσέξουαλ Τόμας Μπίτι, που γέννησε τρία παιδιά στην Αμερική.

Οι τρανσέξουαλ μπορούν να γεννήσουν καθώς πάρα την ορμονοθεραπεία στην οποία υποβάλλονται για να αποκτήσουν ανδρικά χαρακτηριστικά, διατηρούν τα θηλυκά γεννητικά τους όργανα.

Ο δεύτερος άντρας στον κόσμο που κυοφόρησε το παιδί του, γέννησε το 2010 στην Καλιφόρνια, ένα χρόνο μετά την γέννα του πρώτου τρανσέξουαλ στον κόσμο, του Τόμας Μπίτι από το Ορεγκον των ΗΠΑ. Πρόκειται γα τον Σκοτ Μουρ ο οποίος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Σκοτ και ο σύζυγός του, Τόμας, γεννήθηκαν κορίτσια και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση για να αλλάξουν το φύλο τους.

Ο Τόμας Μπίτι από το Ορεγκον ήταν ο πρώτος τρανσέξουαλ στον κόσμο ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο το 2008, όταν μαθεύτηκε ότι κυοφορεί το παιδί του. Ο Τόμας, που είχε γεννηθεί γυναίκα, έκανε αλλαγή φύλου. Είχε υποβληθεί σε χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις και σε ορμονοθεραπεία, όμως είχε κρατήσει τα γυναικεία όργανα αναπαραγωγής. Αποφάσισε να προχωρήσει σε τεχνητή γονιμοποίηση επειδή η σύζυγός του, Νάνσι, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά λόγω υστερεκτομής.

Ο Τόμας σήμερα έχει τρία παιδιά – ηλικίας 5, 4 και 3 ετών- και έχει αναλάβει την κηδεμονία τους μετά το διαζύγιο με την σύζυγό του.

newsbeast.gr/protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook